Weddingplanner

Wedding planner

Destination Weddings

Weddings in Europe

Trouwen in Spanje

Trouwen in het buitenland

Kopiëren is het beste compliment!

Als weddingplanner en weddingstyliste werk je in een nichemarkt. Het is een luxedienst (net zoals er ook luxeproducten zijn). Maar het is wel een dienst waarvoor een professional bikkelhard moet werken om erkend te worden. Dit geldt evengoed voor de bruidsparen die hun tijd en geld in hun droomhuwelijk stoppen, maar ook voor de professionals die blogs, magazines en diensten leveren.

Een uniek merk of toch niet?

Iedere wedding professional is uniek op zijn of haar eigen manier. Je maakt van je service iets persoonlijk. Het is een herkenbaar merk dat je van anderen onderscheidt.

Helaas zijn er (beginnende) weddingplanners die het werk van ervaren professionelen klakkeloos kopiëren. Kijk daarom goed uit wie jij kiest om jouw huwelijk te coördineren. 

Een concreet voorbeeld ... Je komt een nagelstyliste tegen die foto's online heeft gezet met het werk van anderen. Je denkt een goede deal te hebben gevonden: de helft goedkoper en je hebt mooie nagels. Alleen kom je bedrogen uit. Het is niet wat je verwachtte en je kunt je nagels nog eens opnieuw laten doen. Maar wil je dat ook riskeren voor jouw droomhuwelijk?

Boho fusion styling

Boho fusion styling

Kies voor kwaliteit

Jammer genoeg worden onze foto's ook zomaar gebruikt door anderen, zonder ons of onze partners hierin te erkennen. Dat creëert verkeerde verwachtingen. Een styling is heel persoonlijk en wordt telkens op maat van het bruidspaar gemaakt. Wie dan verwacht om hetzelfde sprookjeshuwelijk te krijgen, zal teleurgesteld worden.

En het gaat zelfs verder dan dat: ook hele websites van weddingplanners worden gekopieerd, dezelfde kleuren, lettertypes, foto's en zelfs logo's! Koppels denken dan dat ze in zee gaan met een professionele huwelijkscoördinator omdat het hen 'bekend' voorkomt.

Jouw droomdag verdient alleen het beste. Kies daarom voor een weddingplanner met wie je een 'klik' hebt, die niet alleen de nodige ervaring heeft, maar ook een sterk netwerk heeft van leveranciers. Kies daarom voor een unieke professional!